5 maanden ESCAPE

FB_IMG_1516911201205.jpg

Beste WORDPRESS-vrienden,

In 2005 heb ik een studie Grafisch ontwerpen gevolgd. Over 5 maanden hoop ik met pensioen te gaan. Daaraan voorafgaande kreeg ik weer de kriebels om met mijn gave tekenen en schilderen eens een studie als Illustrator te volgen. Door de jaren heen hebben mensen tegen mij gezegd dat tekenen c.q. het maken van illustraties mij wel ligt. Eigenlijk teken ik al vanaf mijn prille jeugd en schilder ik ook zo af en toe. Alles op het gebied van tekenen vind ik leuk. Het maken van illustraties, Mandala’s, Zentangle, logo’s, kortom alles op tekengebied interesseert mij. Jullie hebben gemerkt dat ik zo af en toe foto’s van mijn tekeningen c.q. schilderijen op WORDPRESS zet. Nu ik het illustreren meer wil uitdiepen en daarnaast ook meer van de geschiedenis wil afweten, ben ik van nu af aan wat minder frequent op WORDPRESS vanwege deze studie. Voorheen schreef ik vanaf mijn 50e korte verhalen, maar sinds vorig jaar gaf het tekenen mij meer inspiratie. Het schrijven van verhalen staat sinds vorig jaar op een laag pitje. Maar ja, bij mij weet je het nooit. Zo af en toe laat ik wat van mijn creaties zien.

8 gedachtes over “5 maanden ESCAPE

    1. Hallo Bertie, ik heb er zin in om deze studie te gaan doen. Deze duurt bijna 6 maanden. De Escape/foto is niet van mijn hand. Zo af en toe laat ik wel een creatie zien wat ik heb gedaan en plaats ik zo af en toe ook andere tekeningen.

  1. Goede avond lieve dame, ik wens je veel succes met je nieuwe studie. Het kan een zinvol tijdverdrijf mogen zijn wanneer je met pensioen bent. Kijk je al uit naar je pensioen of heb je een beetje spijt dat je zo ver bent? Hopelijk mogen wij je hier af en toe toch nog blijven volgen. Ik kijk er al naar uit. Trouwens, ook ik ben er zo nu en dan terug met mijn verhalen wanneer mijn gezondheid het toelaat. Warme groet van de bomma.

    1. Wat een lieve reactie Nelly, Het schrijven staat sinds vorig jaar op een laag pitje, maar ik blijf u en de anderen volgen. Wel plaats ik af en toe mijn tekeningen, dus ik blijf wel aanwezig. Groetjes, Gemma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s