Gsm zoek, er is een oplossing.

20180218_170459

Soms erger ik mij groen en geel aan mijzelf. 7 jaar geleden heb ik een traplift aangeschaft wegens gewrichtspijn etc. en omdat ik problemen kreeg met traplopen. Met enige regelmaat neem ik mijn Gsm mee naar boven en daarna weer mee naar beneden. Op welke verdieping ik mij ook bevind laat ik soms mijn Gsm liggen en moet ik alsnog mijn traplift weer gebruiken. Al heeft men geen traplift en moet je het doen met traplopen blijft het irritant om steeds weer heen en weer te lopen. Vorige week was ik het zat om alsnog mijn traplift voor de zoveelste keer te gebruiken. Ik heb namelijk niet altijd een spijkerbroek aan met broekzakken om mijn Gsm in op te bergen. Soms draag ik een jurk of een rok. Helaas zitten daar geen zakken in.

Gisteren heb ik, min of meer uit frustratie, een tasje gehaakt met een kort hals koord waarin ik nu mijn Gsm doe. Zodra ik weer naar de eerste of tweede etage moet pak ik het tasje op van de eetkamertafel en hang dit om mijn hals. Op Facebook, waar ik sinds een aantal jaren op vertoef, kreeg ik diverse complimenten, omdat men het tasje een goed idee vond. Wat vinden jullie er van?

4 gedachtes over “Gsm zoek, er is een oplossing.

  1. Wat een goed idee en wat mooi, ik kan helaas niet breiden of haken, ben het verleerd en heb het ooit te kort gedaan, maar anders had ik het ook gaan doen. je zou er ook een handeltje in kunnen beginnen, dan ben ik je eerste klant. Wel naar dat je niet zomaar even de trap op kunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s