Verandering van spijs……

20171122_120906

Beste trouwe volgers,

Na een paar honderd korte verhalen te hebben geschreven, waarvan er een paar zijn gepubliceerd, ervaar ik sinds een tijdje een schrijversblokkade, dat wil niet zeggen dat ik niet meer ga schrijven, maar de inspiratie om te schrijven ontbreekt momenteel en staat op een laag pitje. Toch kan het gebeuren dat ik af en toe nog iets schrijf en plaats op dit blog, maar niet meer zo frequent.

Ik wil jullie een kijkje geven in mijn andere grote hobby die ik sinds jaren, naast het schrijven, uitoefen. Ik hoop dat jullie mij alsnog blijven volgen. Vanaf vandaag plaats ik tekeningen c.q. schilderijen, Mandala’s, Zentangle tekeningen, etc. op dit blog en zo af en toe een kort verhaal of een citaat.

Hierbij een van mijn creaties. De rest volgt.

Natuurlijk blijf ik jullie volgen.

Groet,
Gemma

12 gedachtes over “Verandering van spijs……

 1. Hee Gemma
  wat goed zeg. Daar bedoel ik uiteraard niet je writersblock mee, maar de mooie tekening. Geweldig zeg.
  Ik zie je tekening met nieuwsgierigheid tegemoet.

  1. Leuke reactie Elsje. De tekening die je hebt gezien heet een ZENTANGLE. In het vervolg plaats ik divers werk van tekeningen tot schilderijen.

  1. Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Een nadeel: ik zit teveel. Tekenen, schilderen en korte verhalen schrijven over de rest nog niet te spreken. Ieder zijn/haar hobby. Groetjes, Gemma

 2. Hey Gemma, heb altijd met heel veel plezier je verhalen gelezen. Wat jou nu overkomt is mij ook reeds gebeurd hoor. Mettertijd komt je zin in schrijven wel weer terug en als het zover is ben ik de eerste om met heel veel plezier je verhalen weer te komen lezen. Natuurlijk ben ik benieuwd om je nieuwe creaties te mogen zien en blijf je dus ook volgen. Warme knuffel.

  1. Dank u wel Bomma voor uw lieve reactie. Ik weet niet hoe het is gekomen. Vanaf nu heb ik mijn andere hobby ter hand genomen. Voorlopig plaats ik diverse tekeningen zoals genoemd. Ik hoop te zijner tijd weer aan het schrijfproces deel te nemen. Ik blijf u ook volgen met die gezellige verhalen. Groetjes en een fijn weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s