Blamage.

images tiroler muziekbandTijdens een vakantie in Tirol in Oostenrijk, zou er tijdens de avond in het hotel, een optreden worden verzorgd door een Tiroler muziekband. De hotelgasten, waaronder Tilly, namen plaats in de zaal waar de band zou optreden. Bij het tweede kopje koffie was de band nog steeds niet gearriveerd en begrepen ze maar niet waarom het zo lang moest duren.

Op een zeker moment kwam de hoteleigenaar de zaal binnen en vertelde dat door omstandigheden de band niet zou optreden. Verontwaardigd commentaar galmde door de zaal. Ondanks zijn excuses was Tilly teleurgesteld en de man liep weg.

Opeens stond er een jongen op uit het publiek, liep naar de microfoon en vroeg of hij als alternatief liedjes mocht spelen op zijn gitaar, waardoor de meeste gasten er mee instemden. Toen hij even later terug kwam met zijn gitaar, bleek dat hij goed kon spelen. Het eerste uur begon leuk, totdat hij onverwachts begon te zingen. Zijn stem overheerste zijn gitaar. Hij zong vals en buiten de maat van de muziek. Het was een hilarische toestand. Een aantal hotelgasten begonnen te lachen alsook Tilly. De gitarist had simpel weg niet door dat bijna iedereen moest lachen. Sommige gasten stonden op van hun plaats en verlieten de zaal. Zonder iets door te hebben bleef hij maar doorspelen en zingen.

Opeens hield Tilly het niet meer en rende de dichtstbijzijnde damestoilet in. Bij het naar buiten komen uit de toilet, stond er een meisje van haar leeftijd haar handen te wassen. Tilly zei lachend tegen haar: ‘heb je zojuist die gitarist gehoord, hij speelt goed gitaar, alleen zingt hij zo vals als een kat’, waarop het meisje wrevelig zei: ‘die jongen waarover je het hebt is mijn verloofde.’

Door haar minachtige manier van kijken, schoot Tilly uit blamage weer terug de toilet in, waar ze zojuist was uit gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s